Jahit Manik & Labuci
Kulai, Johor (019-7704991)

My name: zeta
My Fotopage: http://zetabeads.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Noraziyan Hj Abdul Aziz
Assalamualaikum... Lama saya x berceloteh di sini...entry yg lama2 saya dah padamkan....hehehehe.....saya mengambil kesempatan ini mengalu-alukan kunjungan anda smua ke laman saya yg x seberapa ini....dan ingin saya war2kan di sini...saya amat menghargai sekiranya hasil2 saya di sini di jadikan rujukan anda di sini untuk mencari rezeki sampingan di rumah...sebab saya jugak buat rujukan melalui pengamatan saya dari hasil dari beaders2 jugak..TETAPI...apa yang ingin saya tegaskan di sini...sebarang pengCOP... View this Fotopage entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
Zai Manik
WHOLESALE ONLY (100g and above per item) for most of the products Examples of items that undergone sales price: Clearance Sales Items: Acrylic stones Drop 13x8 (Retail RM4.00): Sale price RM3.00 /20pcs Acrylic stones Round 6mm (retail RM2.50): Sales price RM1.50/20pcs (all acrylic stones are on sales) Plastic Pearls 3mm (Retail RM1.80): Sale Price RM1.20 /10g Rice 3 x 6mm (Retail RM2.00): Sale price RM1.20/ 10g Sequin Flower Bowl 4mm SFB4xx (Retail RM2.50): Sale Price RM1.50/... View this Fotopage entry
sample usage of sequin border
AMIRAH ADLI
Latest entry:Koleksi Raya 2010
Crumble Ceracak Crumble Dedaun Crumble Manja Sejati Shimmering Flora Simple Crumble View this Fotopage entry
Simple Crumble
pepari
Latest entry:Another " BATILDA"
Salam All, Ini adalah antara pecahan idea dari koleksi " Batilda ". Beza dari sebelum ini, saya lebih tumpukan perinciannya kepada saiz yg lebih kecil. Sebab nya mahu dapatkan kesan yg lebih dramatik. Sebenarnya, saya selalu perasan sendiri kalau guna perincian yg lebih halus hasilnya lebih nampak halus seninya.. Tapi ini pendapat saya saje ye hehe... Perasan sorang2 hahaha... So enjoy ya rakan2... View this Fotopage entry
Amira Ameruddin
Latest entry:I MOVED TO BLOGSPOT..
Salam, Terima Kasih bebanyak kerana masih sudi menyinggah teratak lama saya ini, Buat pengetahuan, saya kini telah berpindah ke blogspot : http://glitznglamz.blogspot.com Saya tidak lagi akan meng"update" di sini.. memandangkan banyak juga spam di bahagian comment.. Jadi, Jemputlah ke Blog saya ye!! View this Fotopage entry
amoi creations
Latest entry:MISS ME???
Assalamualaikum wbh... Hehehe... tajuk tu buat org mual jer kan di bulan puasa ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Amoi dan Keluarga buat semua rakan2, shabat handai, peminat seni manik dan semua pengunjung Amoi Creations. Amoi dengan ini menjemput semua untuk melawat Amoi Creations di fanpage Facebook amoi. http://www.facebook.com/pages/Seremban-Malaysia/Amoi-Creations-And-Collections/157790000898256 Amoi cuba sedaya upaya untuk memenuhi setiap pertanyaan dengan ilmu amoi yg teramat sedikit i... View this Fotopage entry
Wana Ahmad
Latest entry:Rumah Baru
salam.... Para pengunjung saya telah berpindah ke rumah baru http://ilhambeads.blogspot.com disini saya ingin meminta maaf diatas segala kesulitan.Sekian terima kasih ...jumpa disana......... View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016