Jahit Manik & Labuci
Kulai, Johor (019-7704991)
By: zeta

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Dec-2009 06:30 Email | Share | Bookmark
Manik Baju Bunga Penuh

 
 


Baru berkesempatan nak upload gambar baju yang disiapkan last week.
Baju ni actually dah penuh dengan corak bunga2.. so apa yg dibuat just buat outline dengan jahit jelujur pada daun2 dan juga buat bunga sikit pada baju.
Pening juga nak jahit manik baju ni tapi tuan punya baju ni nak juga ada manik.
Cari idea thru FP K.Nora dengan Amira... Credit to them..




Quote:

Wana : Wana, semangat ambil tempahan tu takla tp jahit utk kawan2 terdekat jer... masih dalam proses belajar mahirkan jahitan... anyway thanks visit FP saya...

Mira : hehehe.. dah yg ajarnya Mira gak kan.. thanks for the ilmu.. banyak betul nak kena belajar dari menjahit sampai la nak mengedit FP & gambar..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net