Jahit Manik & Labuci
Kulai, Johor (019-7704991)
By: zeta

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 10-Dec-2009 05:42 Email | Share | Bookmark
Manik Beriring - My 1st Project

 
 
 




Salam semua....

Saja try upload gambar jahitan yang pernah dibuat 3 bulan sebelum attend kelas manik dengan Amira
Saja cuba-cuba belajar thru buku RJ. Tak sangka menjadi pulak... Tak susah juga belaja basic thru buku RJ. Tak rugi beli...

Actually ni jahitan simple je pada lengan saja untuk kawan office. Saja jahitkan sempena harijadi kakak ni.. so sebab teringin sgt nak buka FP semalam sempat ambik gambar lengan baju kakak ni.

Ikutkan saya ni budak yang masih baru belajar... klau ada yang nak komen takde masalah..

Akan upload lagi jahitan yang pernah dibuat sebelum ni.. cuma kena minta izin dengan tuan punya baju dulu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net